Rezerwacje czas zacząć

Wakacje Dębki 2024

tel. 512-331-072

Zapraszamy serdecznie

thin

Polityka prywatności opisuje zasady przetwarzania przez nas informacji na Twój temat, w tym danych osobowych oraz ciasteczek, czyli tzw. cookies.


1. Informacje ogólne

  1. Niniejsza polityka dotyczy Serwisu www, funkcjonującego pod adresem url: szyperdebki.pl
  2. Operatorem serwisu oraz Administratorem danych osobowych jest: SZYPER Monika Dominik, ul. Morska 7, 84-110 Dębki
  3. Adres kontaktowy poczty elektronicznej operatora: szyperdebki@gmail.com
  4. Operator jest Administratorem Twoich danych osobowych w odniesieniu do danych podanych dobrowolnie w Serwisie.
  5. Serwis wykorzystuje dane osobowe w następujących celach:
  • Obsługa zapytań przez formularz
  1. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
  • Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach dane, które zostają wprowadzone do systemów Operatora.
  • Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. „ciasteczka”).

2. Wybrane metody ochrony danych stosowane przez Operatora

  1. Miejsca logowania i wprowadzania danych osobowych są chronione w warstwie transmisji (certyfikat SSL). Dzięki temu dane osobowe i dane logowania, wprowadzone na stronie, zostają zaszyfrowane w komputerze użytkownika i mogą być odczytane jedynie na docelowym serwerze.
  2. Operator okresowo zmienia swoje hasła administracyjne.
  3. Istotnym elementem ochrony danych jest regularna aktualizacja wszelkiego oprogramowania, wykorzystywanego przez Operatora do przetwarzania danych osobowych, co w szczególności oznacza regularne aktualizacje komponentów programistycznych.

3. Hosting

  1. Serwis jest hostowany (technicznie utrzymywany) na serwerach operatora: cyberFolks.pl

4. Twoje prawa i dodatkowe informacje o sposobie wykorzystania danych

  1. W niektórych sytuacjach Administrator ma prawo przekazywać Twoje dane osobowe innym odbiorcom, jeśli będzie to niezbędne do wykonania zawartej z Tobą umowy lub do zrealizowania obowiązków ciążących na Administratorze. Dotyczy to takich grup odbiorców:
  • osoby upoważnione przez nas, pracownicy i współpracownicy, którzy muszą mieć dostęp do danych osobowych w celu wykonywania swoich obowiązków,
  • firma hostingowa,
  • firmy obsługująca mailingi,
  • firmy obsługująca komunikaty SMS,
  • firmy, z którymi Administrator współpracuje w zakresie marketingu własnego,
  • kurierzy,
  • ubezpieczyciele,
  • kancelarie prawne i windykatorzy,
  • banki,
  • operatorzy płatności,
  • organy publiczne.
  1. Twoje dane osobowe przetwarzane przez Administratora nie dłużej, niż jest to konieczne do wykonania związanych z nimi czynności określonych osobnymi przepisami (np. o prowadzeniu rachunkowości). W odniesieniu do danych marketingowych dane nie będą przetwarzane dłużej niż przez 3 lata.
  2. Przysługuje Ci prawo żądania od Administratora:
  • dostępu do danych osobowych Ciebie dotyczących,
  • ich sprostowania,
  • usunięcia,
  • ograniczenia przetwarzania,
  • oraz przenoszenia danych.
  1. Przysługuje Ci prawo do złożenia sprzeciwu w zakresie przetwarzania wskazanego w pkt 3.3 c) wobec przetwarzania danych osobowych w celu wykonania prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora, w tym profilowania, przy czym prawo sprzeciwu nie będzie mogło być wykonane w przypadku istnienia ważnych prawnie uzasadnionych podstaw do przetwarzania, nadrzędnych wobec Ciebie interesów, praw i wolności, w szczególności ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń.
  2. Na działania Administratora przysługuje skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
  3. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do obsługi Serwisu.
  4. W stosunku do Ciebie mogą być podejmowane czynności polegające na zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu w celu świadczenia usług w ramach zawartej umowy oraz w celu prowadzenia przez Administratora marketingu bezpośredniego.
  5. Dane osobowe nie są przekazywane od krajów trzecich w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych. Oznacza to, że nie przesyłamy ich poza teren Unii Europejskiej.

5. Informacje w formularzach

  1. Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika, w tym dane osobowe, o ile zostaną one podane.
  2. Serwis może zapisać informacje o parametrach połączenia (oznaczenie czasu, adres IP).
  3. Serwis, w niektórych wypadkach, może zapisać informację ułatwiającą powiązanie danych w formularzu z adresem e-mail użytkownika wypełniającego formularz. W takim wypadku adres e-mail użytkownika pojawia się wewnątrz adresu url strony zawierającej formularz.
  4. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia serwisowego lub kontaktu handlowego, rejestracji usług itp. Każdorazowo kontekst i opis formularza w czytelny sposób informuje, do czego on służy.

6. Logi Administratora

  1. Informacje zachowaniu użytkowników w serwisie mogą podlegać logowaniu. Dane te są wykorzystywane w celu administrowania serwisem.

7. Istotne techniki marketingowe

  1. Operator stosuje analizę statystyczną ruchu na stronie, poprzez Google Analytics (Google Inc. z siedzibą w USA). Operator nie przekazuje do operatora tej usługi danych osobowych, a jedynie zanonimizowane informacje. Usługa bazuje na wykorzystaniu ciasteczek w urządzeniu końcowym użytkownika. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/

8. Informacja o plikach cookies

  1. Serwis korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
  5. utrzymanie sesji użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  6. realizacji celów określonych powyżej w części "Istotne techniki marketingowe";
  7. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  8. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
  9. Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  10. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu wykorzystywane mogą być również przez współpracujące z operatorem Serwisu podmioty, w szczególności dotyczy to firm: Google (Google Inc. z siedzibą w USA), Facebook (Facebook Inc. z siedzibą w USA), Twitter (Twitter Inc. z siedzibą w USA).

9. Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

  1. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www
  2. W celu zarządzania ustawienia cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami:
  • Edge
  • Internet Explorer
  • Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Opera

Urządzenia mobilne:

  • Android
  • Safari (iOS)
  • Windows Phone

Informacje

Noclegi Szyper

Oferujemy noclegi w przestronnych z gustem urządzonych, nowoczesnych apartamentach 5-7 os ,oraz pokojach 2, 3, 4 os. z aneksami i bez – z ogólnodostępną kuchnią.


Regulamin jest dostępny do wglądu w każdym apartamencie/ pokoju a także na stronie internetowej SZYPER.

Goście korzystający z usług apartamentów/pokoi SZYPER zobowiązują się przestrzegać postanowień niniejszego regulaminu, oraz w sytuacjach wyjątkowych stosować się do próśb właściciela obiektu . W razie jakichkolwiek problemów/pytań proszę dzwonić pod nr.tel. 512 331 072

1. Apartamenty i pokoje SZYPER nie ponoszą odpowiedzialności za szkody będące wynikiem nieprzestrzegania przez Gości zawartych w regulaminie zasad oraz zarządzeń.

2. Umowę najmu na czas określony uważa się za zawartą w momencie wpłaty zadatku na konto i jest to jednoznaczne z zaakceptowaniem regulaminu pobytowego w pokojach i apartamentach SZYPER

3. Rezerwacja pobytu jest możliwa po wpłacie zadatku w wysokości 30% ceny pobytu w formie przelewu w ciągu 4 dni od dokonania rezerwacji. W przypadku braku wpłaty zadatku rezerwację uznaje się za nieważną. 

4. W przypadku rezygnacji z przyjazdu zadatek nie podlega zwrotowi.

5. Brak przyjazdu w pierwszej dobie bez wcześniejszego powiadomienia równoznaczne jest z rezygnacją z rezerwacji i zadatek przepada.

6. Opłata za pobyt obejmuje cały zarezerwowany okres i nie podlega zwrotowi w razie jego skrócenia z przyczyn od nas niezależnych lub leżących po stronie Wynajmującego.

7. Cena wynajmu jest ceną brutto i obejmuje pobyt wcześniej ustalonej ilości osób, oraz parking.

8. Doba pobytu rozpoczyna się o godzinie 16:00 w dniu przyjazdu, kończy się o godzinie 10:00 w dniu wyjazdu.

9. Meldunek wraz z uiszczeniem należności za wynajem łącznie z naliczeniem opłaty miejscowej na rzecz gminy Krokowa następuje w dzień  przyjazdu.

10. Oddawany do Państwa dyspozycji apartament/pokój jest wysprzątany, sprawny i bez usterek. W przypadku zastrzeżeń prosimy o pilne zgłoszenie.

11. Za wszelkie szkody spowodowane w apartamencie/pokoju odpowiada osoba wynajmująca. Każdą usterkę lub awarię należy natychmiast zgłaszać.

12. Ze względu na bezpieczeństwo przeciwpożarowe i osobiste zabrania się w apartamentach / pokojach stosowania otwartego ognia np. świeczek. Nie zezwala się na używanie w apartamentach i pokojach jakichkolwiek urządzeń zasilanych energią elektryczną oraz gazową nie stanowiących wyposażenia danego apartamentu/pokoju z wyjątkiem ładowarek, suszarek do włosów 

13. Właściciel nie ponosi odpowiedzialności za niezależne od niego czasowe niedogodności spowodowane brakiem wody, prądu, dostępu do internetu itp.

14. Informacje o przestrzeganiu zasad w aneksach kuchennych umieszczone są w każdym apartamencie /pokoju posiadającym aneks, jak również wywieszone są w kuchni dla gości ,których pokoje nie posiadają aneksu kuchennego.

15. Właściciele apartamentów /pokoi SZYPER nie ponoszą odpowiedzialności z tytułu utraty lub uszkodzenia pieniędzy, papierów wartościowych, kosztowności, innych rzeczy i przedmiotów wartościowych albo przedmiotów mających wartość naukową lub artystyczną. Prosimy o zachowanie należytej staranności związanej z zamykaniem okien i drzwi w momencie opuszczania apartamentów /pokoi.

16. Każdorazowo Gość opuszczający apartament/ pokój, ze względów bezpieczeństwa, powinien wyłączyć urządzenia elektryczne, zgasić światło, zakręcić krany oraz zamknąć drzwi na klucz.

17. W przypadku zagubienia klucza Gość zobowiązany jest do uiszczenia opłaty w wysokości 200 złotych ,wiąże się to z wymianą wkładki w drzwiach jak również dorobienie zestawu kluczy dla wszystkich pokoi.

18. W trosce o Państwa komfort zapraszamy bez zwierząt.

19. Nie przyjmujemy grup młodzieżowych.

20. Na terenie Obiektu SZYPER obowiązuje segregacja odpadów. Segregacji podlegają opakowania papierowe, szklane, plastikowe oraz śmieci ogólne. Goście zobowiązani są do segregacji wytwarzanych odpadów. W apartamentach są opisane pojemniki ,dla pokoi opisane pojemniki znajdują się na korytarzu. Opisane pojemniki znajdują się również na zewnątrz budynku.

21. Właściciele Obiektu SZYPER, nie ponoszą odpowiedzialności za dzieci oraz osoby nieletnie, przebywające na terenie obiektu. Na całym terenie obiektu obowiązuje nakaz nadzoru rodzicielskiego. Dzieci i osoby nieletnie, przebywają na terenie obiektu pod opieką i na wyłączną odpowiedzialność ich opiekunów prawnych.

22. Zabrania się:            ·         grillowania na balkonach , to tego celu służy miejsce pod wiatą·         wnoszenia rowerów do domu·         wprowadzania psów do domu i na teren posesji·         wyrzucania gorącego węgla/popiołu do śmietnika lub na trawę.

23. Właściciel nie odpowiada za rzeczy zaginione, pozostawione w apartamentach/pokojach.

24. W czasie burzy prosimy o odłączenie telewizora z gniazdka sieciowego oraz antenowego.

25. Miejsca parkingowe nie są parkingiem strzeżonym.

26. Gość nie może użyczać wynajmowanego przez siebie apartamentu lub pokoju osobom trzecim, nie zameldowanym. Apartament / pokój jest wynajmowany konkretnym osobom. Osoby nie zameldowane mogą przebywać na terenie obiektu / apartamentu /pokoju Gościa wyłącznie do godziny 22:00.

27. Cisza nocna obowiązuje w godzinach od 22:00 do 7:00 (szanujmy się wzajemnie)

28. Ze względów bezpieczeństwa oraz komfortu wypoczynku Naszych Gości, obowiązuje całkowity zakaz palenia wyrobów tytoniowych we wszystkich apartamentach /pokojach oraz pomieszczeniach użytku publicznego (Dz. U. 2010 nr 81 poz. 529 z późniejszymi zmianami). Palenie jest możliwe wyłącznie na zewnątrz w miejscach do tego przeznaczonych.

29. Apartamenty /pokoje SZYPER nie świadczą usług serwisu pokojowego oraz sprzątania pokoi.

30. Właściciele obiektu SZYPER zastrzegają sobie prawo do odmowy zakwaterowania osobom: • będącym pod widocznym wpływem alkoholu lub środków odurzających, • które zachowują się agresywnie, w sposób powszechnie uznany za wulgarny

31. Parking niestrzeżony dla Gości Obiektu SZYPER jest udostępniony bezpłatnie.

32. Właściciel terenu nie ponosi odpowiedzialności za parkujące pojazdy oraz za pozostawione w nich mienie. Oferujemy Państwu jedno miejsce parkingowe na każdy wynajęty pokój lub apartament wyjątek apartament nr 7 (do dwóch aut )

33. Dla zapewnienia przyjemnego pobytu wszystkich Naszych Gości osoba, która zakłóca spokój innych Gości, korzysta z urządzeń znajdujących się na terenie Obiektu SZYPER niezgodnie z ich przeznaczeniem, nie stosuje się do poleceń właściciela, nie respektuje znaków nakazu lub w inny sposób zakłóca porządek publiczny oraz w sposób rażący naruszy zasady powyższego regulaminu zobowiązana będzie do opuszczenia obiektu bez prawa zwrotu opłaty uiszczonej za pobyt.

34. Właściciele obiektu służą Państwu wszelką pomocą i są do Państwa dyspozycji.

35. Dokonanie rezerwacji jest równoznaczne z potwierdzeniem zapoznania się i akceptacją niniejszego regulaminu oraz skutkuje obowiązkiem przestrzegania jego postanowień.

*Wszystkie kwestie sporne nieujęte w niniejszym regulaminie rozstrzyga właściciel obiektu SZYPER którego decyzja jest ostateczna. Właściciel zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszego regulaminu. Właściciel każdorazowo poinformuje uczestników o zmianie regulaminu przez zamieszczenie jego nowej wersji na stronie internetowej.

Mając na uwadze komfort oraz bezpieczeństwo naszych Gości liczymy na zrozumienie oraz zaakceptowanie niniejszego regulaminu. Życzymy miłego wypoczynku.


Regulamin jest dostępny do wglądu w każdym apartamencie/ pokoju a także na stronie internetowej SZYPER.

Goście korzystający z usług apartamentów/pokoi SZYPER zobowiązują się przestrzegać postanowień niniejszego regulaminu, oraz w sytuacjach wyjątkowych stosować się do próśb właściciela obiektu . W razie jakichkolwiek problemów/pytań proszę dzwonić pod nr.tel. 512 331 072

1. Apartamenty i pokoje SZYPER nie ponoszą odpowiedzialności za szkody będące wynikiem nieprzestrzegania przez Gości zawartych w regulaminie zasad oraz zarządzeń.

2. Umowę najmu na czas określony uważa się za zawartą w momencie wpłaty zadatku na konto i jest to jednoznaczne z zaakceptowaniem regulaminu pobytowego w pokojach i apartamentach SZYPER

3. Rezerwacja pobytu jest możliwa po wpłacie zadatku w wysokości 30% ceny pobytu w formie przelewu w ciągu 4 dni od dokonania rezerwacji. W przypadku braku wpłaty zadatku rezerwację uznaje się za nieważną. 

4. W przypadku rezygnacji z przyjazdu zadatek nie podlega zwrotowi.

5. Brak przyjazdu w pierwszej dobie bez wcześniejszego powiadomienia równoznaczne jest z rezygnacją z rezerwacji i zadatek przepada.

6. Opłata za pobyt obejmuje cały zarezerwowany okres i nie podlega zwrotowi w razie jego skrócenia z przyczyn od nas niezależnych lub leżących po stronie Wynajmującego.

7. Cena wynajmu jest ceną brutto i obejmuje pobyt wcześniej ustalonej ilości osób, oraz parking.

8. Doba pobytu rozpoczyna się o godzinie 16:00 w dniu przyjazdu, kończy się o godzinie 10:00 w dniu wyjazdu.

9. Meldunek wraz z uiszczeniem należności za wynajem łącznie z naliczeniem opłaty miejscowej na rzecz gminy Krokowa następuje w dzień  przyjazdu.

10. Oddawany do Państwa dyspozycji apartament/pokój jest wysprzątany, sprawny i bez usterek. W przypadku zastrzeżeń prosimy o pilne zgłoszenie.

11. Za wszelkie szkody spowodowane w apartamencie/pokoju odpowiada osoba wynajmująca. Każdą usterkę lub awarię należy natychmiast zgłaszać.

12. Ze względu na bezpieczeństwo przeciwpożarowe i osobiste zabrania się w apartamentach / pokojach stosowania otwartego ognia np. świeczek. Nie zezwala się na używanie w apartamentach i pokojach jakichkolwiek urządzeń zasilanych energią elektryczną oraz gazową nie stanowiących wyposażenia danego apartamentu/pokoju z wyjątkiem ładowarek, suszarek do włosów 

13. Właściciel nie ponosi odpowiedzialności za niezależne od niego czasowe niedogodności spowodowane brakiem wody, prądu, dostępu do internetu itp.

14. Informacje o przestrzeganiu zasad w aneksach kuchennych umieszczone są w każdym apartamencie /pokoju posiadającym aneks, jak również wywieszone są w kuchni dla gości ,których pokoje nie posiadają aneksu kuchennego.

15. Właściciele apartamentów /pokoi SZYPER nie ponoszą odpowiedzialności z tytułu utraty lub uszkodzenia pieniędzy, papierów wartościowych, kosztowności, innych rzeczy i przedmiotów wartościowych albo przedmiotów mających wartość naukową lub artystyczną. Prosimy o zachowanie należytej staranności związanej z zamykaniem okien i drzwi w momencie opuszczania apartamentów /pokoi.

16. Każdorazowo Gość opuszczający apartament/ pokój, ze względów bezpieczeństwa, powinien wyłączyć urządzenia elektryczne, zgasić światło, zakręcić krany oraz zamknąć drzwi na klucz.

17. W przypadku zagubienia klucza Gość zobowiązany jest do uiszczenia opłaty w wysokości 200 złotych ,wiąże się to z wymianą wkładki w drzwiach jak również dorobienie zestawu kluczy dla wszystkich pokoi.

18. W trosce o Państwa komfort zapraszamy bez zwierząt.

19. Nie przyjmujemy grup młodzieżowych.

20. Na terenie Obiektu SZYPER obowiązuje segregacja odpadów. Segregacji podlegają opakowania papierowe, szklane, plastikowe oraz śmieci ogólne. Goście zobowiązani są do segregacji wytwarzanych odpadów. W apartamentach są opisane pojemniki ,dla pokoi opisane pojemniki znajdują się na korytarzu. Opisane pojemniki znajdują się również na zewnątrz budynku.

21. Właściciele Obiektu SZYPER, nie ponoszą odpowiedzialności za dzieci oraz osoby nieletnie, przebywające na terenie obiektu. Na całym terenie obiektu obowiązuje nakaz nadzoru rodzicielskiego. Dzieci i osoby nieletnie, przebywają na terenie obiektu pod opieką i na wyłączną odpowiedzialność ich opiekunów prawnych.

22. Zabrania się:            ·         grillowania na balkonach , to tego celu służy miejsce pod wiatą·         wnoszenia rowerów do domu·         wprowadzania psów do domu i na teren posesji·         wyrzucania gorącego węgla/popiołu do śmietnika lub na trawę.

23. Właściciel nie odpowiada za rzeczy zaginione, pozostawione w apartamentach/pokojach.

24. W czasie burzy prosimy o odłączenie telewizora z gniazdka sieciowego oraz antenowego.

25. Miejsca parkingowe nie są parkingiem strzeżonym.

26. Gość nie może użyczać wynajmowanego przez siebie apartamentu lub pokoju osobom trzecim, nie zameldowanym. Apartament / pokój jest wynajmowany konkretnym osobom. Osoby nie zameldowane mogą przebywać na terenie obiektu / apartamentu /pokoju Gościa wyłącznie do godziny 22:00.

27. Cisza nocna obowiązuje w godzinach od 22:00 do 7:00 (szanujmy się wzajemnie)

28. Ze względów bezpieczeństwa oraz komfortu wypoczynku Naszych Gości, obowiązuje całkowity zakaz palenia wyrobów tytoniowych we wszystkich apartamentach /pokojach oraz pomieszczeniach użytku publicznego (Dz. U. 2010 nr 81 poz. 529 z późniejszymi zmianami). Palenie jest możliwe wyłącznie na zewnątrz w miejscach do tego przeznaczonych.

29. Apartamenty /pokoje SZYPER nie świadczą usług serwisu pokojowego oraz sprzątania pokoi.

30. Właściciele obiektu SZYPER zastrzegają sobie prawo do odmowy zakwaterowania osobom: • będącym pod widocznym wpływem alkoholu lub środków odurzających, • które zachowują się agresywnie, w sposób powszechnie uznany za wulgarny

31. Parking niestrzeżony dla Gości Obiektu SZYPER jest udostępniony bezpłatnie.

32. Właściciel terenu nie ponosi odpowiedzialności za parkujące pojazdy oraz za pozostawione w nich mienie. Oferujemy Państwu jedno miejsce parkingowe na każdy wynajęty pokój lub apartament wyjątek apartament nr 7 (do dwóch aut )

33. Dla zapewnienia przyjemnego pobytu wszystkich Naszych Gości osoba, która zakłóca spokój innych Gości, korzysta z urządzeń znajdujących się na terenie Obiektu SZYPER niezgodnie z ich przeznaczeniem, nie stosuje się do poleceń właściciela, nie respektuje znaków nakazu lub w inny sposób zakłóca porządek publiczny oraz w sposób rażący naruszy zasady powyższego regulaminu zobowiązana będzie do opuszczenia obiektu bez prawa zwrotu opłaty uiszczonej za pobyt.

34. Właściciele obiektu służą Państwu wszelką pomocą i są do Państwa dyspozycji.

35. Dokonanie rezerwacji jest równoznaczne z potwierdzeniem zapoznania się i akceptacją niniejszego regulaminu oraz skutkuje obowiązkiem przestrzegania jego postanowień.

*Wszystkie kwestie sporne nieujęte w niniejszym regulaminie rozstrzyga właściciel obiektu SZYPER którego decyzja jest ostateczna. Właściciel zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszego regulaminu. Właściciel każdorazowo poinformuje uczestników o zmianie regulaminu przez zamieszczenie jego nowej wersji na stronie internetowej.

Mając na uwadze komfort oraz bezpieczeństwo naszych Gości liczymy na zrozumienie oraz zaakceptowanie niniejszego regulaminu. Życzymy miłego wypoczynku.


Strona używa ciasteczek.

Użytkowanie witryny oznacza

zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Polityka prywatności